FOK!filmtip van de dag: I Love You Phillip Morris

Roy (qwry)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

De Filmtip van vandaag is de zwarte komedie I Love You Phillip Morris. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de gelukkig getrouwde Steven Russell (Jim Carrey) die er, door een auto ongeluk, achter komt dat hij homo is. Door deze openbaring gaat hij extravagant leven. Om deze nieuwe levensstijl te bekostigen pleegt Steven fraude, wat uiteindelijk uitdraait op een enkeltje naar de gevangenis. Hier wordt hij stapelverliefd op de zachtaardige Phillip Morris (Ewan McGregor). Steven probeert vervolgens met alle mogelijke middelen, ze samen uit de gevangenis te krijgen zodat ze een gelukkig leven op kunnen bouwen. Iedereen die deze film nog niet gezien heeft, gaat dat zien! I Love You Phillip Morris begint om 20:30 op RTL7

I Love You Phillip Morris, 20:30 op RTL7

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!