Moeder Michael Jackson is weer terecht

TARAraboemdijee

De moeder van Michael Jackson heeft weer van zich laten horen. Katherine Jackson werd zaterdag als vermist opgegeven door een neef, maar volgens de Amerikaanse entertainmentzender TMZ heeft de politie inmiddels contact gehad met Katherine.

"Het gaat goed met haar en ze is bij een familielid", laat een bron bij de politie weten. Er wordt nu onderzocht waarom de 82-jarige Katherine als vermist is opgegeven. Ook Michaels dochter Paris vertelde eerder dat ze een week geen contact kon krijgen met haar oma.

Jermaine Jackson liet eerder al weten dat zijn moeder veilig bij zijn zus Rebbie in Arizona verblijft. De zanger begrijpt dan ook niet dat Katherine als vermist is opgegeven. Volgens Jermaine heeft de dokter Katherine geadviseerd om rust te nemen, de hele familie Jackson zou hiervan op de hoogte zijn.

Verschillende leden van de familie Jackson liggen momenteel met elkaar in de clinch. Broers en zussen van de overleden King of Pop beweren dat zijn testament is vervalst door de beheerders van zijn nalatenschap.