Tweede scène uit The Bourne Legacy vrijgegeven

Sanne (Syth86)

Vierentwintig uur na de eerste scène hebben de makers van The Bourne Legacy al een tweede scène vrijgegeven. Deze keer is te zien dat Aaron Cross niet alleen handig is met zijn vuisten maar ook met motoren. Zijn motorijkunsten zijn kampioenwaardig.

Achtervolgingen op motoren lijken in de mode tegenwoordig aangezien ze ervoor Skyfall ook mee bezig zijn. Al zullen de makers van Skyfall van goede huize moeten komen om de heerlijke, pure chaos van The Bourne Legacy te overtreffen.

Voetgangers vliegen je links en rechts om de oren in deze nieuwe scène waarin het lijkt of Cross zichzelf in de problemen heeft gebracht, om daaruit te komen maakt hij de vetste grind ooit gezien in film. Zeker geen standaard scène. The Bourne Legacy scoort hier punten op het out of the box-denken.

Wat nog meer opvalt is de koele blik van Renner in deze scène, die het 'gewoon even' lijkt te doen. Het is duidelijk dat Rachel Weisz angstig genoeg is voor hen beiden.

Geregisseerd door Tony Gilroy komen deze keer Edward Norton en tevens bekende gezichten als Joan Allen, Albert Finney en David Strathairn voorbij. Saillant detail overigens in deze, leading lady Rachel Weisz is getrouwd met Daniël Craig. Juist ja, James Bond.

De vierde film uit The Bourne-reeks gaat half augustus in première.