Manchester United richt vizier op Sahin

Olga Kroeders

Manchester United heeft zijn pijlen gericht op Nuri Sahin. The Red Devils zien in de middenvelder een goedkopere optie dan São Paulo-talent Lucas Moura.

United ging in eerste instantie vol voor Lucas, die in Brazilië te boek staat als een van de grootste talenten van het land. Het forse prijskaartje dat de middenvelder om zijn nek heeft hangen, ongeveer veertig miljoen euro, heeft The Red Devils echter afgeschrikt. Goal.com weet dat de Engelse recordkampioen in Sahin een aantrekkelijk alternatief ziet.

Sahin speelt sinds begin vorig jaar voor Real Madrid, maar kwam mede door blessureleed amper aan spelen toe in de Spaanse hoofdstad. Trainer José Mourinho is van plan om de voormalig Feyenoord-speler een hele voorbereiding mee te laten spelen, maar desondanks is Real bereid om een eventueel bod in behandeling te nemen.

Ook Bayern München en Galatasaray werden in de voorbije weken gelinkt aan Sahin, die in mei nog de intentie uitsprak om bij Real te blijven. De komst van Luka Modric, die op het punt staat om Tottenham Hotspur te verruilen voor De Koninklijke, lijkt de kansen op speelminuten voor de Turkse spelmaker alleen maar te verkleinen.