Villas-Boas: "Drie clubs willen Modric"

André

André Villas-Boas vreest een vertrek van spelmaker Luka Modric bij Tottenham Hotspur. De club heeft benadrukt dat de Kroaat, begeerd door Real Madrid, niet zomaar mag vertrekken.

Tottenham is alleen bereid mee te werken aan een transfer van Modric als de geïnteresseerde club het juiste bedrag neertelt. Modric moet naar verluidt 45 miljoen euro opleveren en aan die vraagprijs wil Tottenham vasthouden. Dat zegt trainer André Villas-Boas tegen Sky Sports.

"Er is voortdurende belangstelling van drie verschillende clubs", bevestigt de Portugees. "Ik denk dat het belangrijk is dat Tottenham vasthoudt aan zijn rechten. Ik heb openlijk over de situatie van Luka gesproken en de situatie blijft zoals hij is totdat de voorzitter van mening is dat er een goede aanbieding tussen zit."

Naast Real Madrid wordt ook het koopkrachtige Paris Saint-Germain in verband gebracht met de 26-jarige Modric. Daarnaast zou Manchester United de situatie nauwlettend in de gaten houden. Tottenham kan ver gaan in het vasthouden van Modric, aangezein de Kroaat nog een contract voor vier jaar heeft in Londen.