Arnesen schrijft Rajkovic nog niet af

Wessenator

Frank Arnesen schrijft Slobodan Rajkovic nog niet af. De verdediger van Hamburger SV werd na een handgemeen uit de selectie gezet, maar maakt volgens Arnesen nog kans op herstel.

Rajkovic, die in Nederland voor PSV, FC Twente en Vitesse uitkwam, maakte zich onmogelijk na een slaande ruzie met teamgenoot Son Heung-Min. De Servische verdediger is voorlopig verbannen naar het tweede elftal van de Hamburgers.

Trainer Thorsten Frink liet weten onverbiddelijk te zijn. "Voor mij is duidelijk dat hij niet meer terugkeert", liet hij al snel weten. Technisch directeur Arnesen kijkt ook naar andere aspecten, zoals financiën, en sluit een herkansing voor de Serviër niet uit."Ik heb met iedereen gesproken, ook met Slobodan", zegt Arnesen tegen MOPO.

"Duidelijk is dat het aan de clubleiding is om te beslissen wat er gaat gebeuren. We moeten zeer goed nadenken en afwegen wat we doen. Slobodan is een speler die ons veel geld heeft gekost. Dat is ook iets om over na te denken. En het gaat er ook om hoe je in de toekomst in soortgelijke situaties gaat handelen."