Guillermo heeft zin in Hellboy 3

René (MrManiak)

Guillermo Del Toro heeft aangegeven dat hij interesse heeft in het maken van een derde Hellboy-film. Hij kwam op dit idee door het zien van acteur Ron Perlman die als de rode filmfiguur voor de Make A Wish Foundation een dag verkleed was.

Perlman was als Hellboy verkleed voor twee jonge fans van de film. Hun wens was om de stripboekenheld in het echt te kunnen ontmoeten. Del Toro heeft in Entertainment Weekly aangegeven ontroerd te zijn door de liefde die de fanbase voor het personage heeft, en daarom een derde deel wil maken. "Ik kan nu publiekelijk bekendmaken dat we allen proberen om Hellboy 3 van de grond te krijgen", zo zegt de regisseur. "We doen ons best. Ik hoop dat het gaat lukken."

Acteur Ron Perlman heeft eerder onthuld dat hij graag als Hellboy wil terugkeren. "De [eerste] twee films waren opgezet om het ongeloof te realiseren. Alles dat in beide films was gedaan was gericht op het lot, geschreven in steen, voor wat Hellboy op Aarde kwam doen."

"Om het niet te doen, zeker in het licht dat Guillermo er over na denkt om wel een vervolg te maken, zou voor mij een teleurstelling zijn." Of de studio ook achter het idee van de twee staat is nog onbekend.

Hellboy