Sylvester Stallone is speculaties zat

Redactie

Sylvester Stallone heeft genoeg van de sensatiezucht rondom de dood van zijn zoon Sage. De filmster hekelt 'de speculatie en de dubieuze verslaggeving' over Sage, die vrijdag op 36-jarige leeftijd dood werd gevonden in zijn woning in Los Angeles. Hij zou zijn overleden aan een overdosis medicijnen.

"Er is geen groter verdriet dan wanneer een ouder een kind verliest", laat Stallone weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. "Daarom smeek ik de mensen om de herinnering aan mijn getalenteerde zoon te respecteren en medeleven te tonen aan zijn liefhebbende moeder Sasha."

Sage was Sylvesters oudste zoon. Hij was actief als acteur en producent en was samen met zijn vader te zien in de films Rocky V en Daylight. De Rambo-ster spreekt van een 'verschrikkelijk verlies' dat hij 'zal voelen voor de rest van zijn leven'.

De politie vindt de verhalen dat Sage is overleden aan een overdosis medicijnen voorbarig. De exacte doodsoorzaak moet blijken uit de resultaten van de autopsie en toxicologisch onderzoek. Dat gaat nog weken duren. Het klopt wel dat er medicijnen verkregen op recept zijn aangetroffen.