Fernandez: "Van Geel heeft het goed gedaan"

Olga Kroeders

Guyon Fernandez is te spreken over de samenwerking met Feyenoord-aanwinst Harmeet Singh. Volgens de spits heeft technisch directeur Martin van Geel goede zaken gedaan.

Singh speelde afgelopen weekend voor het eerst in het Feyenoord-shirt tijdens de 0-3 overwinning op SC Feyenoord. "Hij past heel goed in de groep, het lijkt wel of hij hier al maanden rondloopt", spreekt Fernandez lovend over Singh in Sp!ts. "Verder houdt hij van de manier van spelen waar ik ook van hou."

"Harmeet herkent heel eenvoudig de ruimtes die achter de verdediging liggen, daardoor hadden we tijdens zijn eerste training al gelijk een klik met elkaar. Vlak voor de tweede helft ging ik nog even naar hem toe om te benadrukken waar ik de ballen graag wil hebben en daar kon hij zich ook wel in vinden. Hij ziet het spelletje uitstekend, Martin van Geel heeft zijn werk duidelijk goed gedaan", zo zei Fernandez.

Ronald Koeman liet al eerder weten dat hij tevreden is over de aanwinst. "We kennen hem al wat langer en wisten dat hij kan voetballen, maar het is prettig om een bevestiging te krijgenHij legde de ballen neer waar hij wilde, prettig om te zien. Een speler voor de toekomst? Bij ons spelen de beste jongens, of ze nou 16 of 34 jaar zijn."