Kate Beckinsale twijfelt over baby vanwege kilo's

Redactie

Kate Beckinsale is er nog niet over uit of ze een tweede kind wil. De 39-jarige actrice was blij toen ze haar dochter Lily kreeg, maar ziet ook de nadelen van een baby in.

"Ik was gigantisch toen ik Lily kreeg." De brunette kwam bijna 23 kilo aan. "De zwangerschapskilo's gingen er maar niet af totdat ik stopte met borstvoeding te geven. Ik bofte dat de Britse paparazzi toen minder fanatiek waren", grapt Beckinsale in de Britse editie van Glamour.

De actrice laat het aan haar eierstokken over. "Misschien werken mijn eierstokken niet meer, we zullen zien. Ik denk niet: ik moet nu een drieling hebben." Beckinsale weet niet of ze nog een keer de ervaring met een baby wil beleven. "Een deel van mij wil erg graag een kindje met mijn man, maar ik weet het gewoon niet zeker."

Beckinsale trouwde in 2004 met haar huidige man Len Wiseman. De Britse actrice, bekend van de filmreeks Underworld en films als The Aviator en Pearl Harbor, heeft al een 13-jarige dochter uit haar relatie met acteur Michael Sheen.