Stramaccioni in de fout inzake Sneijder

Olga Kroeders

nternazionale-coach Andrea Stramaccioni liet zaterdag weten dat ook Wesley Sneijder verkocht kan worden. Later benadrukte hij dat dit niet verkeerd opgevat moet worden.

"Vandaag sprak ik tijdens de persconferentie over Wesley toen ik het over het verkopen van spelers had, want ik vermoed dat hij bij Inter de speler met de hoogste marktwaarde is", aldus Stramaccioni tegenover Sky Sport Italia.

"Ik kreeg onmiddelijk daarna een bezorgd telefoontje van hem, maar ik heb hem op het hart gedrukt dat hij mijn nummer 10 is en dat hij helemaal nergens anders naartoe gaat", zo voegde de coach van de Nerazzurri eraan toe.

Stramaccioni maakte ook van de gelegenheid gebruik om voorzitter Massimo Moratti te bedanken voor het vertrouwen dat de preses in hem heeft.

"Ik heb al eens gezegd dat het vertrouwen van de voorzitter in mij de meeste voldoening geeft. In het Italiaanse voetbal is het mediacircus belangrijk. Mijn mening is dat de coach hierin de grootste verantwoordelijkheid draagt om de club te vertegenwoordigen en dat gaat ook zo buiten het veld."

"Het lijkt misschien een bijzaak, maar het doet me wel degelijk wat en het geeft me ook veel energie als de voorzitter mij belt en mij duidelijk maakt dat ik het goed doe", zo meldt Stramaccioni.