Liberace-film opgenomen in huis Zsa Zsa Gabor

René (MrManiak)

Michael Douglas gaat zijn rol als excentrieke pianovirtuoos Liberace spelen in het huis van Zsa Zsa Gabor. De hoogbejaarde filmdiva en haar man  prins Frederick von Anhalt kunnen de koffie klaarzetten voor Douglas, Matt Damon en regisseur Steven Soderbergh. Ze verhuren het huis aan de filmcrew, schrijft de entertainmentsite TMZ.

De bedoeling is dat de opnames in Gabors huis in de wijk Bel Air in Los Angeles 23 dagen duren. Volgens bronnen rond de productie vangt het echtpaar zeventigduizend dollar voor de verhuur.

De 95-jarige Gabor en haar man kunnen het geld goed gebruiken. De twee dreigden hun huis dit jaar nog te moeten verlaten wegens een hypotheekschuld, maar werden op het laatste nippertje geholpen door een gulle fan.

De opnamen van Behind the Candelabra van Soderbergh gaan deze zomer van start. Ook Rob Lowe en Dan Aykroyd hebben rollen in het drama. De film wordt volgend jaar uitgezonden op de Amerikaanse betaalzender HBO. Of de film ook in Nederland op de buis verschijnt, is nog onbekend.


Liberace-film opgenomen in huis Zsa Zsa Gabor (Foto: Novum)