'BMG in Enschede voor De Jong'

donroyco

Borussia Mönchengladbach zou opnieuw een delegatie naar Enschede gestuurd hebben om te onderhandelen over de transfer van Oranje-spits Luuk de Jong. Volgens Voetbal International zit de kans er dik in dat Luuk de Jong nog deze week de transfer naar de Duitse subtopper gaat maken.

Het blad heeft een afvaardiging van Borussia Mönchengladbach in de buurt van de Grolsch Veste gesignaleerd. Onderhandelingen tussen FC Twente en Newcastle United liepen eerder deze week stuk op de hoge vraagprijs van de Tukkers.

Joop Munsterman hoopt vijftien miljoen euro te ontvangen voor de 21-jarige spits die afgelopen seizoen nog 25 maal doel trof. Newcastle United wilde naar verluidt tot twaalf miljoen euro gaan. Borussia Mönchengladbach heeft echter een belangrijke troef in huis: Oscar Wendt. De 26-jarige Zweedse linksback komt in Duitsland amper aan spelen toe, maar staat al geruime tijd in de belangstelling van Twente.

Voetbal International meldt dat de onderhandelingen woensdagmiddag zijn gestart, ook George de Jong, Luuks vader, en zaakwaarnemer Louis Laros zouden de reis naar Enschede gemaakt hebben.