Karelse: "Hebben Hadouir aanbieding gedaan"

Frank (franklop)

NAC Breda hoopt deze week nog Anouar Hadouir aan de selectie toe te voegen. De middenvelder heeft een aanbieding op zak. "We hebben hem een aanbieding gedaan. Deze week geeft hij uitsluitsel", zegt hoofdtrainer John Karelse tegen Voetbal International.

"Hij woont in de buurt van Tilburg, dus vlak bij Breda. Dat is ideaal voor hem. Of er meer clubs voor hem in de markt zijn weet ik niet. Ik heb het gevoel dat het van beide kanten goed zit. Hij is een multifunctionele speler, die ik er graag bij heb."

Hadouir vertrok met veel problemen bij zijn vorige club Alemannia Aachen. De aanvallende middenvelder kreeg het aan de stok met zijn trainer, maar Karelse verwacht niet eenzelfde scenario bij NAC. "Over zijn periode bij Aachen heb ik het met hem gehad."

"Van Anouar begreep ik dat daar zo’n ouderwetse Duitse trainer liep, die de spelers vijf keer per week twintig kilometer liet lopen. Dat is ook niet mijn manier en daar moest je bij mij ook niet mee aankomen. Je kunt ook conditie opbouwen mét de bal."