[Poll] Kate Winslet vindt lichaam niet perfect

Redactie

Kate Winslet heeft er geen moeite mee in films uit de kleren te gaan, ook al vindt ze haar eigen lichaam verre van volmaakt. "Ik heb geen perfecte borsten. Ik heb cellulitis en ik heb rondingen", zegt de actrice in de Britse boulevardkrant The Sun.

De 36-jarige actrice heeft er geen moeite mee om uit de kleren te gaan nu ze wat ouder is. "Ik geef er niets om. Ik denk dat het te maken heeft met ouder worden, jezelf accepteren en je sterker en zelfverzekerder voelen."

Winslet had niet verwacht dat zelfverzekerdheid met de jaren komt. "Ik kan me nog herinneren dat ik 21 was en dacht dat op 36-jarige leeftijd mijn borsten op mijn knieën zouden hangen en mijn haar en tanden er verschrikkelijk uit zouden gaan zien."

Winslet hoopt dat andere vrouwen kracht putten uit het feit dat haar lichaam niet perfect is. "Als dat vrouwen meer kracht geeft, dan is dat geweldig." Op een 'dieper, onbewust niveau' is het een van de redenen waarom ze zo vaak uit de kleren is gegaan, zegt Winslet.

De Britse actrice, bekend van films als Titanic, The Reader en Revolutionary Road, voelt zich 'sterker, fitter en meer op haar gemak in haar lichaam' dan ooit tevoren.

Titanic

Titanic

The Reader

The Reader

Revolutionary Road

Revolutionary Road

Poll: Welke Kate heeft jouw voorkeur?

(Tussenstand)