Wildschut heeft geen trek in Middlesbrough

donroyco

Yanic Wildschut heeft bedankt voor het Engelse Middlesbrough. Zijn zaakwaarnemer bevestigt dat tegenover Voetbal International. Wildschut was afgelopen seizoen een van de smaakmakers van VVV en dat leverde hem de interesse op vanuit binnen- en buitenland.

Ook Middlesbrough, dat uitkomt in de Championship, hengelde naar de diensten van de vleugelaanvaller, maar diens zaakwaarnemer laat weten dat Wildschut geen interesse heeft in een overstap.

"We hebben het VVV-bestuur gemeld dat het onze wens is om Yanic een stap hogerop in de Eredivisie te bezorgen", aldus Johan Wins tegenover Voetbal International. "Als dat niet lukt, kunnen we altijd nog verder kijken. Natuurlijk zou een langer verblijf bij VVV ook geen ramp zijn, maar momenteel kijken we naar de volgende stap in zijn carrière."

Vanuit Nederland toonden eerder FC Groningen en AZ al belangstelling in de watervlugge aanvaller, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep. Ook het Belgische Standard Luik, onder leiding van trainer Ron Jans, zou interesse hebben.


Yanic Wildschut heeft geen interesse in een verblijf bij Middlesbrough. (Foto: Pro Shots)