Channing Tatum gevraagd als Lego-superman

Redactie

Channing Tatum is gevraagd om de stem van Superman in te spreken in een nieuwe Lego-film. De 21 Jump Street-acteur heeft een druk schema en heeft daarom nog niet toegezegd, schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety. Will Arnett is al gecast als Batman in Lego: The Piece of Resistance.

De 32-jarige Tatum is binnenkort te zien in de stripperfilm Magic Mike. Hij heeft vijf filmprojecten in de pijplijn, waaronder de actiefilm G.I. Joe: Retaliation en het misdaaddrama The Bitter Pill van Steven Soderbergh. Lego-superman zou het eerste animatiepersonage zijn dat Tatum inspreekt.

Chris Pratt, bekend van de komedieserie Parks and Recreation, spreekt de stem in van hoofdrolspeler Emmet. Zijn personage is een doodgewone Lego-figuur die wordt aangezien voor de beste bouwer in de wereld. Hij wordt opgenomen in een troep vol helden die het universum moet redden van een snoodaard die alles in het universum aan elkaar wil lijmen.

Phil Lord en Christopher Miller, die samen de animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs maakten, voeren de regie van Lego: The Piece of Resistance. De film is al in 2008 aangekondigd door Warner Bros, die al een tijdje met Lego samenwerkt aan speelgoed en videogames over Lego Batman.

Lego: The Piece of Resistance moet in 2014 in de bioscopen draaien.


Channing Tatum gevraagd als Lego-superman (Foto: Novum)