Ex Sterretje geeft programmamakers schuld van breuk

Redactie

De relatie van Tony 'Sterretje' Wyczynski en Mandy liep op de klippen door de programmamakers. Dat beweert de Limburgse, die het programma In Love With Sterretje won, althans in het AD.

"Wij kwamen op 1 april hoteldebotel terug van Gran Canaria en mochten elkaar toen tot de laatste aflevering op 4 juni niet zien", vertelt Mandy. "Dat deden we heel soms stiekem toch, maar we groeiden al direct uit elkaar. Niet echt een goede start van een relatie."

Tony maakte dit weekeinde bekend dat hij weer vrijgezel is. "De vlinders die ik had op Gran Canaria, moet je dan in de wacht zetten hier in Nederland", legde de realityster, die bekend werd dankzij Oh Oh Cherso, uit. Ook de afstand zou de twee parten hebben gespeeld, Mandy woont in Limburg, Tony in Den Haag.

Hoewel Tony klaar is met de relatie, hoopt Mandy stiekem nog op een hereniging. "Nog steeds krijg ik kriebels als ik Tony zie of spreek. Aan mij ligt het niet. Over een paar weken zal ik Tony weer eens bellen. Wie weet komt het nog wel goed, je weet nooit."