FOK!filmtips van de dag: D-War + Hostel

dekatophetspek

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

D-Wars

Na lang beraad hebben we vandaag gekozen voor een dubbele filmtip. Om 20.30 uur is op RTL7 de Zuid-Koreaanse fantasyfilm D-War te zien. In de film gebaseed op een oude Koreaanse legende zien we het verhaal van de Koreaanse krijger Haram die de strijd aanging met het mythologische Imoogi monster Buraki om zijn geliefde te redden. 500 jaar later zijn de Immoni terug en dreigen ze Los Angeles te vernietigen. Verslaggever Ethan Kendrick (Jason Behr) doet onderzoek naar de zaak en ontdekt dat alleen een meisje genaamd Sarah Daniels (Amanda Brooks) met een mysterieuze aandoening de wereld kan redden. De vraag is echter of Sarah en Ethan op tijd komen? Dragon Wars was de eerste Koreaanse film die sinds 1987 in de Amerikaanse bioscopen te zien was.

Hostel

Voor de tweede filmtip van vanavond moet je wachten tot 23.10 uur. Dan is op Veronica de heerlijke horrorfilm Hostel van Eli Roth te zien. In de film draait het om een drietal jongeren die op reis zijn door Europa. Ze krijgen een tip over een hostel in Slowakije waar gewillige Oost-Europese dames zouden rondhangen. Totdat het drietal ontdekt waarom ze zijn geinviteerd. Een smakelijke film Van Eli Roth die we ook kennen van onder meer The Box, Cabin Fever en 2001 Maniacs.

Veel kijkplezier.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!