WipEout HD en Fury gratis door Cross-Buy

Pheno

Als je WipEout HD en WipEout HD Fury hebt gekocht voor de PlayStation 3 kun je de PS Vita-versies zonder extra kosten downloaden. Sony heeft deze titels Cross-Buy gemaakt.

Cross-Buy betekent dat je maar één keer betaalt voor content die je op twee systemen kunt spelen. Heb je WipEout HD en WipEout HD Fury in de PlayStation Store voor de PS3 gekocht, dan kun je hem zonder extra kosten downloaden voor de PS Vita. Andersom werkt dit hetzelfde: gekochte spellen voor de PS Vita kunnen ook op de PlayStation 3 worden gespeeld. Games waarvoor dit al geldt, zijn onder andere Hustle Kings, Top Darts, MotorStorm RC en nu dus ook WipEout 2048.

De PlayStation 3-versie van de WipEout-serie, WipEout HD, kun je nu downloaden op de PS Vita in de vorm van het WipEout 2048 – WipEout HD-gamepack voor € 7,99. Maak twaalf nieuwe circuits onveilig (waaronder acht circuits in tegengestelde richting) en kruip achter het stuur van twaalf nieuwe voertuigen. Is de complete PlayStation 3-game voor de PS Vita niet genoeg voor je?Dan is er het WipEout 2048 – WipEout HD Fury-gamepack. Dit pack geeft toegang tot twaalf extra circuits en vierentwintig voertuigen voor slechts € 7,99.

Als laatst is er nog het volledige gamepack van WipEout 2048 voor € 12,99. Deze download bevat de originele PS3-versie van WipEout HD plus het WipEout Fury-pack, in een nieuw jasje voor de PS Vita. Met vierentwintig circuits, volledige toegang tot vierentwintig toestellen en vier zonecircuits is dit het complete pakket voor raceplezier op de handheld.

Als je deze content aanschaft voor PS Vita, kun je deze zonder extra kosten spelen op PlayStation 3. Ga na je aankoop in de PlayStation Store op de PlayStation 3 naar overzicht gedownload, waar de game op je wacht. Andersom is dit systeem ook van toepassing. Het volledige gamepack van WipEout 2048 voor de PS Vita is gratis voor iedereen die de game via de PS Store heeft gekocht en al in het bezit is van WipEout HD en WipEout HD Fury voor de console.

WipEout 2048