'Bouma sloeg teamdokter Oranje'

Jeffrey

Wilfred Bouma zou een handgemeen hebben gehad met een dokter van het Nederlands elftal tijdens het EK. Bouma zou geen zin hebben gehad in een dopingcontrole.

Volgens Studio Sportzomer sprak de dokter Bouma aan omdat hij zijn gezicht niet bij de dopingcontrole had laten zien, waarna de PSV-verdediger zijn geduld zou hebben verloren en hem zelfs een klap zou hebben gegeven. Het incident werd vlak na het duel met Portugal nog ontkend door woordvoerders van Oranje, maar zou nu toch echt plaatsgevonden hebben.

Eerder werd al gespeculeerd over Klaas-Jan Huntelaar, die ergens tijdens het toernooi de zin "Als je nu je bek niet houdt, ga je het hotel uit" naar zich toe geslingerd zou hebben gekregen. Wie dit gezegd zou hebben en waarom blijft nog altijd onduidelijk.

In de dagen na de uitschakeling in het EK blijven de negatieve verhalen over de selectie binnenstromen. Eerder zou Gregory van der Wiel een eenling in de groep zijn geweest en zou Arjen Robben meermalen "Houd je bek" naar bondscoach Bert van Marwijk hebben geroepen.