Transformers Prime ook naar Wii U

Maite (Isai)

Transformers Prime: The Game, de nieuwe Transformers-game van Activision, komt ook uit voor Wii U. Eerder werd de game al aangekondigd voor Wii, Nintendo DS en 3DS.

In Transformers Prime nemen de spelers de rol aan van Autobots. Ze moeten Optimus Prime, zijn Autobots en zijn menselijke vrienden Jack, Miko en Raf helpen om de wereld te beschermen. Megatron, de leider van de Decepticons en aartsrivaal van Optimus Prime heeft namelijk een geheim wapen om de aarde te vernietigen. De game zal zowel gevechten als race-onderdelen bevatten.

"Hasbro Studios heeft met Transformers Prime een geweldige tv-serie neergezet," aldus vicepresident van Activision, David Oxford. "We werken nauw samen met de makers van de serie om het avontuur, de humor en de vriendschap uit de serie over te brengen in de game en zo een authentieke ervaring te kunnen bieden aan Transformer-fans van alle leeftijden."

Transformers Prime: The Game komt later dit jaar uit. Bekijk hieronder de trailer van de game. In deze (verouderde) trailer wordt de Wii U nog niet genoemd als platform.