MS: 'We laten gamers niet in de kou staan'

Kevin (KoosyNL)

Microsoft heeft gamers niet uit het oog verloren. Dat is wat Phil Harrison in een interview met Edge heeft gezegd. Volgens Harrison komen de vijf grootste Xbox 360-franchises de komende twaalf maanden met nieuwe games en hebben gamers dus eigenlijk niets te klagen. Hij heeft dit gezegd op reactie na de, volgens gamers, tegenvallende E3 van afgelopen week.

Volgens veel gamers en de media heeft Microsoft een magere E3 achter de rug waar te weinig is aangekondigd voor gamers. De focus op TV-, muziek-, film- en internet-integratie in Xbox Live lijkt volgens verschillende sites op een voorbereiding voor de volgende generatie consoles en worden de games vergeten.

Phil Harrison heeft dus aangegeven het hier niet mee eens te zijn. Hij geeft aan dat de entertainment-consumptie aan het stijgen is en dat games hier ook bij horen, en geeft aan dat er de komende twaalf maanden voldoende games verschijnen.

"Halo, Gears of War, Forza, Fable and Dance Central, all returning in a bigger, better way. I think gamers are going to be pretty well-catered for."

Dance Central 2