Opnames Raging Bull II begonnen

dekatophetspek

De afgelopen week zijn de opnames begonnen voor de film Raging Bull II. De regie van de film is in handen van de Argentijnse regisseur Martin Guigui. Guigui schreef het scenario voor de film samen met Rustam Branaman.

Raging Bull II is zowel een prequel als een vervolg op de beroemde film van Martin Scorsese uit 1980. Zo zien we in de nieuwe film meer over het verleden van Jake LaMotta en ook wat er na de gebeurtenissen uit de eerste film met de bokser gebeurde. Raging Bull II wordt opgenomen in Los Angeles. In de film zien we een cast met onder meer William Forsythe, Joe Mantegna, Penelope Ann Miller, Natasha Henstridge, Tom Sizemore, Paul Sorvino, Robert Davi, Alicia Witt, Bill Bellamy, James Russo, Courtney Gains, Harry Hamlin, Bruce Davison, Ray Wise, Mike Starr en Juliet Landau.

In eerste instantie was Guigui niet zo enthousiast over het idee een vervolgfilm te maken op de iconische boksfilm van Scorsese, maar na het lezen van het scenario en de zegen van de inmiddels al 90-jarige LaMotta ging de regisseur overstag. Raging Bull II wordt in 2013 in de bioscopen verwacht.


Jake Lamotta vs Sugar Ray Robinson in de 1e Raging Bull film uit 1980.