'Zuiverloon derde optie voor PSV'

Wessenator

Niet alleen Kelvin Leerdam en Ronnie Stam zijn kandidaat om Stanislav Manolev in Eindhoven te vervangen. PSV zou ook Gianni Zuiverloon als geschikte opvolger zien.

Gianni Zuiverloon voetbalde het voorbij seizoen in de Spaanse Primera División voor Real Mallorca. Erg succesvol was hij er niet, hij mocht acht keer meedoen in de competitie en één keer in het bekertoernooi. Zijn overstap naar Mallorca had juist als doel om na enkele minder succesvolle seizoenen voor West Bromwich Albion weer aan spelen toe te komen.

Voetbal International weet dat Zuiverloon het nu tot het lijstje van PSV geschopt heeft. De Bulgaarse rechtsback Manolev wil graag weg en de Eindhovense clubleiding zou hem geen strobreed in de weg leggen. De club zou concurrentie kunnen krijgen van Ajax, dat eerder al geïnteresseerd zou zijn om met Zuiverloon de wellicht vertrekkende Gregory van der Wiel te vervangen.

Zuiverloon kwam in het verleden uit voor Feyenoord, RKC Waalwijk, en sc Heerenveen, voor hij de overstap naar Engeland waagde. Bij West Bromwich Albion en Ipswich Town beleefde hij wisselende successen. PSV ontkende eerder woensdag al de vermeende interesse in Feyenoord-rechtsback Kelvin Leerdam.