Octomom zegt stripbaantje af vanwege roddels

Redactie

Nadya 'Octomom' Suleman gaat toch niet uit de kleren in een stripclub in Florida. De alleenstaande moeder van veertien kinderen, onder wie een achtling, kan het niet verkroppen dat het personeel van de striptent haar achter haar rug om zwartmaakte.

Een interview van een barmedewerker in lokale media was de druppel die de emmer deed overlopen, vertelt Sulemans manager aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Omdat Octomom een hoop monden te voeden heeft, zou het een kwestie van tijd zijn geweest voor ze zou gaan strippen. "Ze moet wel een beetje gestoord zijn, want normale mensen hebben niet zo veel kinderen."

Suleman zou daarnaast woest zijn op de manager van T's Lounge, waar ze volgende maand voor het eerst om een strippaal zou draaien. De barmanager insinueerde dat Octomom voor de juiste prijs alles zou uittrekken en lapdances zou geven. Van tevoren was uitdrukkelijk afgesproken dat Suleman juist niet geheel uit de kleren zou gaan.

De 36-jarige Octomom vroeg begin vorige maand faillissement aan. Eerder nam de moeder een sekstape op om uit de schulden te komen. De pikante video moet deze zomer verschijnen.