Clive Barker herschrijft Zombies vs. Gladiators-script

René (MrManiak)

Hellraiser-schrijver en -regisseur Clive Barker werkt samen met filmstudio Amazon Studios aan een nieuwe versie van het script Zombies vs. Gladiators. De film is de meest recente mash-up in de reeks van afgelopen Versus-aankondigingen.

Zombies vs. Gladiators is de meest recente Versus-film, een project waar twee teams tegenover elkaar gezet worden. Zo is de afgelopen periode Barry Sonnenfeld op de regiestoel gaan zitten van Dominion: Dinosaurs vs. Aliens en Michael Bay's studio Platinum Dunes start het project Zombies vs. Robots.

Het verhaal van deze mash-up vindt plaats in het oude Rome, waar een stervende magiër in het Colosseum een vloek uitspreekt. Hij start hiermee 's werelds eerste zombieuitbraak. Een aanwezige gladiator moet proberen om de vloek te bestrijden en Rome te redden van de levende doden.

Of de film Zombies vs. Gladiators uiteindelijk in productie gaat worden is nog onbekend. Amazon Studios is een onderdeel van webwinkel Amazon. Het bedrijf is een crowd-based studio dat scripts van Jan en alleman aanneemt om er een indien mogelijk een volledige film van te kunnen maken.

Voor concepttrailers en -artwork die zijn gebruikt voor de pitch kan je hier terecht.