Cross kickt kont in Bourne Legacy-trailer

René (MrManiak)

Vandaag is er een nieuwe full-length trailer verschenen van The Bourne Legacy. Hoofdrolspeler Aaron Cross (Jeremy Renner) rent, schiet en vecht voor zijn leven in de nieuwste telg van de filmreeks.

Na de introductie van de nieuwe Bourne-hoofdrolspeler Cross toont deze trailer meerdere links naar de afgelopen drie Bournes. Stukje bij beetje wordt de connectie tussen Legacy en de voorgaande delen duidelijk. De boodschap dat er 'nooit maar eentje was' wordt zeer goed duidelijk in de nieuwe trailer. 

In de film van regisseur Tony Gilroy prijken naast Jeremy Renner onder meer Rachel Weisz, Edward Norton, Joan Allen en David Strathairn in de creditlijst. Over het verhaal van The Bourne Legacy is nog weinig bekend. Gilroy heeft in januari vrijgegeven dat de gebeurtenissen van de eerste drie films een directe impact hebben op het personage Cross. Laat de speculaties beginnen.

The Bourne Legacy is op 13 augustus 2012 in de Britse bioscoopzalen te bekijken. De verwachting is dat we in Nederland dan ook van de film kunnen genieten.