Begeerde Ganso wil bij Santos blijven

Wessenator

Ganso is niet van plan om Santos te verlaten. Het talent geeft toe dat hij veel aanbiedingen van andere clubs heeft ontvangen, maar heeft het prima naar zijn zin in Brazilië.

De Braziliaanse international wordt samen met Neymar gerekend tot de smaakmakers van Santos. Al lange tijd hengelen Europese topclubs naar zijn diensten, maar Ganso is niet zomaar van plan om zijn vaderland te verlaten. De middenvelder benadrukt dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij Santos en niet aan een vertrek denkt.

"Het is mijn wens om bij Santos te blijven", zo zegt Ganso tegen Folha de Sao Paulo. "Ik heb veel aanbiedingen ontvangen, maar ik vind dat die minder aantrekkelijk zijn dan de optie om bij Santos te blijven." Ganso kampt momenteel met een knieblessure en moet binnenkort onder het mes. De middenvelder geeft toe dat de blessure hem zwaar valt, maar wil zich koste wat het kost terugknokken.

"De blessures zouden de carrière van elke speler belemmeren en het is moeilijk om zoveel wedstrijden aan je voorbij te zien gaan. Terugkeren is altijd moeilijk, maar deze keer blijf ik kalm, want de keuze voor een operatie was een simpele. Ik heb daar geen problemen mee."