[Upd] Error 37 teistert Diablo III-spelers

Pheno

De problemen rondom error 37 blijven het spel Diablo III teisteren. Gisteren lagen de servers er weer voor lange tijd uit na introductie van patch 1.0.2. Er zijn zelfs gamers bij die aangeven dat hun hardcore-personage definitief dood zijn gegaan. Blizzard heeft nog niet gereageerd op het laatste probleem.

Over error 37 zegt Blizzard het volgende: "De login heeft op dit moment problemen door het aantal spelers die de patch hebben gedownload, de voorwaarden geaccepteerd hebben en nu proberen online te komen Helaas geven de extra stappen om te patchen en in te loggen veel 'error 37'-meldingen voor spelers. We werken op dit moment om dit op te lossen en willen dit zo snel mogelijk implementeren. We hopen dat toekomstige patches voor Diablo III dan moeiteloos gaan."

Vandaag kunnen spelers weer inloggen, het wordt afwachten of toekomstige patches minder problemen gaan geven.

Update:

En helaas, de werkende mens wordt ook weer vandaag getrakteerd op een, je raadt het al, error 37. Vanochtend leek het even goed te gaan, maar het wordt weer avond en men staart weer naar de beruchte foutmelding. De reden is nog onbekend, maar blijkbaar is dat niet het patchen dat de ontwikkelaar eerst dacht. Wanneer Blizzard de problemen onder controle heeft lijkt dus nog even te gaan duren.

Error 37