Trailer: Some Guy Who Kills People

dekatophetspek

Er is een trailer verschenen voor de horror komedie Some Guy Who Kills People. De film, waaraan niemand minder dan John Landis meewerkte als uitvoerend producent, verschijnt in Amerika op 3 juli op DVD.

In de film draait het om Ken Boyd (Kevin Corrigan), een stripboekenfanaat die nog bij zijn moeder thuis woont en een onderbetaalde baan heeft bij een ijssalon. Ken heeft echter een kleine afwijking. Hij fantaseert hoe hij mensen vermoord. Nadat hij door een groepje straattuig in elkaar is getrapt en daarna nog een tijdje heeft mogen doorbrengen in een gesticht bereikt Kens woede het kookpunt. Ken gaat op jacht op de mensen die hem zijn leven zuur hebben gemaakt en kent daarbij geen enkele genade. Tegelijkertijd probeert hij een vader te zijn van de van hem vervreemde tienerdochter Amy (Ariel Gade).

Het scenario voor Some Guy Who Kills People is geschreven door Ryan Levin, die eerder naam maakte met de serie Scrubs. De film wordt geregisseerd door Jack Perez (La Cucaracha, Wild Things 2, Mega Shark vs. Giant Octopus). In de rolprent zien we een sterke cast met naast eerder genoemde acteurs ook Barry Bostwick (The Rocky Horror Picture Show, Spin City), Karen Black (Five Easy Pieces, House of 1000 Corpses), Leo Fitzpatrick (Kids, Serendipity) en Lucy Davis (Shaun of the Dead).


De veelbelovende trailer voor Some Guy Who Kills People.