Aanvoerder FC Den Bosch verscheurd door emoties

Sjors (Sj0rSz)

Jordens Peters heeft een zeer roerige periode achter de rug. De captain van FC Den Bosch zag zijn ploeg afgelopen weekend verliezen van Willem II, dat in het nieuwe voetbaljaar in de Eredivisie speelt.

Saillant detail; Peters speelt in het nieuwe seizoen voor de Tilburgse formatie. Toen zijn vertrek naar Willem II bekend werd gemaakt, verschenen talloze negatieve berichten op verschillende fora. Bovendien koos de voetballer ervoor om de wedstrijd tegen zijn nieuwe werkgever te laten schieten.

"FC Den Bosch is mijn club. Ik heb daar veertien jaar gespeeld en die club zit in mijn hart. Maar ik kon deze belangrijke wedstrijd tegen Willem II echt niet spelen en de technische staf begreep dat. Dat fans zich laten leiden door emoties en dat snap ik ook, maar dat er dan op internet allerlei kwetsende teksten staan doet mij pijn", liet Peters aan Omroep Brabant weten.

Peters tekende enkele weken geleden een contract met Willem II. Niemand dacht toen aan het feit dat beide ploegen elkaar in de play-offs zouden treffen, maar het gebeurde uiteindelijk toch. "Dat mijn toekomstige club gewonnen heeft en naar de Eredivisie gaat is leuk. Het is mijn doel om in de Eredivisie te spelen maar daar kan ik pas over een aantal weken blij om zijn, als ik bij Willem II begin. Nu heb ik pijn in mijn hart vanwege het verlies van FC Den Bosch."