HRT opent nieuw hoofdkwartier in Madrid

Peterselieman

Het HRT F1 Team heeft vandaag in Madrid haar nieuwe hoofdkwartier geopend. De Spaanse renstal betrok een deel van het Caja Mágica en liet zo de eerdere fabriek in Duitsland achter zich. Met de verhuizing wordt de Spaanse identiteit van het team verder benadrukt.

"We zijn extreem trots dat we eindelijk onze deuren voor iederen hebben geopend en kunnen laten zien wat sinds een een aantal maanden het thuis van HRT is. Het is een enorm zwaar werk geweest, maar het is een droom die eindelijk uitkomt en een opwindend project. Dit is het heden, maar we blijven kijken naar de toekomst om dit tot een centrum van topniveau te maken op sportief en technologisch gebied. Met de hulp van iedereen zullen we dat zeker bereiken," zei HRT-teambaas Luis Pérez-Sala.

Bij de opening in Madrid waren onder meer de burgemeester van Madrid Ana Botella en vice-president van de FIA en hoofd van de Spaanse motorsportfederatie Carlos Gracia aanwezig. Zij kregen een rondleiding door het pand dat in enkele maanden tijd voor een Formule 1-team geschikt is gemaakt.