CSI: Miami stopt

static

De Amerikaanse serie CSI: Miami keert niet terug op de buis. Het elfde seizoen van de serie, over een forensisch onderzoeksteam in Miami, is geschrapt. Het maken van de serie zou te veel geld kosten.

CSI: New York, dat geïntroduceerd werd via een speciale aflevering van CSI: Miami, komt wel terug op televisie. Het forensisch onderzoeksteam uit New York heeft het contract met zender CBS verlengd voor het negende seizoen. Ook het CSI-team uit Las Vegas keert terug, die serie begint aan een dertiende seizoen.

De series die in New York en Las Vegas worden opgenomen, kosten minder geld dan CSI: Miami, vertellen bronnen aan entertainmentblad The Hollywood Reporter. Dit zou ook de reden zijn waarom die serie stopt.

"Wij willen alle producenten en de getalenteerde cast, onder leiding van David Caruso, voor tien uitstekende seizoenen bedanken", zegt CBS in een verklaring over het schrappen van CSI: Miami. "Kijkers over de hele wereld kunnen blijven genieten van de serie vanwege herhalingen op de buis."