Van Persie: "Liefde voor Arsenal blijvend"

donroyco

Robin van Persie gaat op korte termijn in gesprek met Arsenal over zijn toekomst. Wat de uitkomst ook is, hij blijft van de club houden. Van Persie besloot het seizoen met Arsenal met een 2-3 zege bij West Bromwich Albion.

Dankzij de winst behielden The Gunners de derde plaats in de Premier League. Arsenal gaat daardoor naar de Champions League. Met dertig doelpunten had topscorer Van Persie een groot aandeel in de derde plek voor Arsenal.

De goede prestaties van de Oranje-international leidde tot veel interesse bij andere topclubs. Goal.com weet dat Juventus achter Van Persie aan zit. De Italianen hopen de spits te verleiden tot een overstap. Van Persie heeft nog een contract tot 2013 bij Arsenal. De Londenaren willen het contract van de aanvoerder verlengen.

Van Persie kan nog weinig zeggen over zijn toekomst. "Je weet het nooit. Arsenal is een grote en geweldige club. Ik speel hier nu acht jaar en ik hou van deze club. Dat zal in elk geval nooit veranderen. Volgende week gaan we rond de tafel zitten. Wat er ook gebeurt, ik blijf van deze club houden", zei hij tegen Engelse media.