Inter is bereid Forlán te laten vertrekken

donroyco

Internazionale zal een transfer van Diego Forlán niet tegenhouden. De Uruguayaan speelt sinds afgelopen zomer in Milaan, maar mag vertrekken. De spits kwam met hoge verwachtingen naar Inter, maar kon dit seizoen niet imponeren. Mede door blessures kon Forlán niet zijn stempel drukken op het spel van de Nerazzurri.

Internazionale-directeur Marco Branca heeft tegenover Italiaanse media bevestigd dat Forlán bij een goed bod mag vertrekken. Atlético Mineiro is bereid om Forlán te verlossen bij Inter, dat inmiddels de onderhandelingen is gestart.

"We hebben een aanbieding van Atlético Mineiro ontvangen", zei Branca tegen Uol Esporte. "De onderhandelingen zijn geopend, maar verder kan ik nog geen informatie geven. Er is gesproken, maar er is een lange weg te gaan."

"Diego denkt na over de mogelijkheid om in Brazilië te gaan spelen", aldus de directeur van Inter. Forlán lijkt zijn laatste wedstrijd voor Inter te hebben gespeeld. De Milanezen spelen dit weekeinde nog tegen Lazio, maar de 32-jarige spits zit niet bij de wedstrijdselectie. Forlán kwam dit seizoen tot twee goals in achttien duels.