Brendan Fraser eist 3 miljoen van producent

Borizzz

Brendan Fraser vindt door de producent van de 3D-film The Legend of William Tell te zijn benadeeld. Hij sleept Todd Moyer voor de rechter en eist 3 miljoen dollar voor de film die nog niet is gemaakt. Dat schrijft entertainmentsite TMZ. Volgens de producent is de financiering rond en kan de film gewoon gemaakt worden.

Volgens Fraser is hij door Moyer aangesteld om eind 2011 The Legend of William Tell op te nemen. De acteur zegt diverse, lucratieve acteerklusjes afgeslagen te hebben omdat hij verbonden was aan de 3D-film. Moyer had echter financieringsproblemen en daarom werd de film telkens uitgesteld.

Fraser, bekend van films als The Mummy en Bedazzled, stelt dat in zijn contract staat dat hij 2,25 miljoen dollar uitbetaald krijgt, ongeacht of de film ook wordt gemaakt. Hij eist nu dat bedrag plus een schadevergoeding. In totaal wil de acteur meer dan 3 miljoen op zijn rekening gestort krijgen.

Moyer wil de film alsnog opnemen. "Zoals we meneer Fraser hebben verteld, zijn we klaar en willen we graag de film op 3 september gaan filmen." Volgens de producent is de financiering helemaal rond, maar wordt er vanwege de kosten afgestapt van 3D. "Het lijkt erop dat hij de film niet in 2D wil maken."


Brendan Fraser eist 3 miljoen van producent (Foto: Novum)