Feyenoord gaat opnieuw voor Immers

Wessenator

Feyenoord gaat opnieuw een poging wagen om Lex Immers los te weken bij ADO Den Haag. Een eerder bod van de Rotterdammers kon de Haagse club niet bekoren.

Deze week praat de Stadionclub opnieuw met ADO. Al geruime tijd staat Immers in de belangstelling van Feyenoord, maar in een eerder stadium nam de Haagse club geen genoegen met het geboden bedrag. De Rotterdammers hadden toen zo'n 750.000 euro over voor de middenvelder, die zelf graag naar de nummer twee van de Eredivisie wil verhuizen.

ADO-commissaris Paul Beyersbergen laat weten dat ADO Immers niet zomaar zal laten vertrekken. "Lex heeft nog een contract voor twee jaar", zegt hij tegen Voetbal International. "Ik weet een beetje wat clubs vragen voor andere spelers. Feyenoord zal dus met een serieus bod moeten komen. Ik noem geen bedragen, maar zevenenhalve ton is geen optie. Dáárvoor gaan we ook niet aan tafel."

Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel heeft er echter vertrouwen in dat Immers komend seizoen in De Kuip te bewonderen zal zijn. "Wij hebben goede hoop dat de gesprekken nu wat langer kunnen duren. We zien een opening om Lex naar De Kuip te halen, tegen een bedrag dat voor Feyenoord-begrippen acceptabel is."