Epic Games viert twintigste verjaardag met gratis soundtrack

Epic Games bestaat dit jaar twintig jaar. Om dat te vieren heeft Epic twintig nummers uitgekozen uit hun games en daarmee een soundtrack gemaakt die volledig is remastered. De nummers zijn hier gratis te downloaden. Onder andere Steve Jablonsky en Alexander Brandon hebben aan de originele nummers gewerkt.

De games waaruit de muziek komt zijn Bulletstorm, Epic Pinball, Gears of War, Infinity Blade, Jazz Jackrabbit, Jill of the Jungle, Shadow Complex, Tyrian, Unreal en Unreal Tournament. Deze zijn in de afgelopen twintig jaar door Epic Games gemaakt.

Naast een gratis soundtrack viert Epic Games hun verjaardag ook met een lezing op het Design Innovate Communicate Entertain Summit. Hierin zal Tim Sweeney, co-oprichter van Epic Games, vertellen over technologie en gaming in de komende twintig jaar.

Epic Games werd in 1991 opgericht onder de naam Potomac Computer Systems. In 1992 kreeg het bedrijf de naam Epic MegaGames en bracht het spellen uit zoals Jill of the Jungle en Unreal. In 1999 veranderde de naam naar het hedendaagse Epic Games.

Epic Games 20 Years