Robben: "Bij ons branden revanchegevoelens"

Wessenator

Bayern München sluit het lopende seizoen af met twee topduels. Naast de finale tegen Chelsea om de Champions League, strijd Die Rekordmeister ook nog tegen Borussia Dortmund om de Duitse beker. Sterspeler Arjen Robben wil zich in dit duel revancheren voor het mislopen van de titel.

Bayern München zag hoe Dortmund de landstitel dit seizoen wist te veroveren. Toch kan de club terugkijken op een beter seizoen dan het vorige, het doelsaldo is aanzienlijk hoger en er werden acht punten meer behaald. “De statistieken zijn mooi, maar aan het einde van de rit tellen die natuurlijk niet”, vertelde Robben aan Voetbal International.

"We moeten Dortmund een groot compliment maken, omdat deze ploeg nog meer punten heeft gehaald en daarom verdiend kampioen is geworden." Aanstaande zaterdag is de bekerfinale tegen de regerend landskampioen. "Bij ons allen branden revanchegevoelens. Dat is duidelijk en ook gezond. We willen winnen."

Een week later volgt de Champions League-finale tegen Chelsea. “We hebben nog twee finales. Eerst tegen Dortmund en dan die hele grote. Dat zijn de mooiste wedstrijden voor een speler."