Koeman: "Enorm trots op dit Feyenoord"

Frank (franklop)

Ronald Koeman zag zijn Feyenoord vanmiddag een plaats in de voorronde van de Champions League bemachtigen. De oefenmeester is in de wolken. Dankzij een 2-3 overwinning op sc Heerenveen eindigt Feyenoord als tweede achter koploper Ajax. De Rotterdammers plaatsen zich zo voor de voorrondes van het miljoenenbal en dat terwijl de ploeg van trainer Koeman afgelopen seizoen nog op de tiende plaats eindigde.

De oefenmeester is dan ook zeer tevreden met de knappe prestatie van zijn spelers. "Mijn hartslag liep vandaag een paar keer flink op, maar we hebben het geflikt", jubelde Koeman na afloop van het duel tegenover de camera's van Eredivisie Live. "Ik ben enorm trots op dit Feyenoord, hoewel we vandaag wel een paar keer in de problemen zijn gekomen."

"Na de 1-0 was het zelfs echt even schrikken, maar toen hebben we gezegd: nu moet het echt anders." Koeman geeft heel zijn ploeg een compliment en heeft vooral bewondering voor het collectief. "Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan deze prijs, want dat is dit natuurlijk wel voor Feyenoord."