Keizer nieuwe trainer Telstar

Boris (borisz)

Marcel Keizer wordt de nieuwe trainer van Telstar. De oud-speler van Ajax, Cambuur, De Graafschap en Emmen is bij de de club uit Velsen-Zuid de opvolger van Jan Poortvliet, die naar FC Den Bosch vertrekt. Keizer werkt nu nog bij de topklasser VVSB uit Noordwijkerhout. 

Keizer, wiens profcarrière duurde van 1987 tot en met 2002, was pas een jaar in dienst van VVSB. Daarvoor had hij een andere Topklasser  Argon onder zijn hoede. Keizer kwam in beeld bij Telstar nadat Hans Kraay jr had bedankt voor de eer. “Wij zijn ongelooflijk blij en trots om Marcel te mogen verwelkomen bij Telstar. Het door ons geschetste profiel, zijn kennis, ervaring en achtergrond maken hem voor ons de ideale kandidaat voor de Witte Leeuwen.” Aldus algemeen directeur Pieter de Waard. 

“Ik ben ongelooflijk blij met deze stap. Het is mooi dat ik deze stap kan maken nadat ik vorig jaar mijn trainerscursus succesvol heb weten af te ronden. Ik heb er erg veel zin in nadat ik, bewust, een tijd uit het betaalde voetbal ben geweest. Ik ben erg blij met de kans die ik bij Telstar krijg” aldus Keizer die voor twee jaar tekende.