Boussaboun zoekt club in Midden-Oosten

donroyco

Ali Boussaboun hoopt zijn loopbaan te vervolgen in het Midden-Oosten. De Marokkaan vertrekt na dit seizoen bij ADO Den Haag. De 32-jarige Boussaboun werd dit seizoen vastgelegd door ADO, maar kon in dertien wedstrijden niet tot scoren komen.

De aanvaller kende weinig geluk bij zijn rentree in Den Haag en kreeg onder meer een rode kaart in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Boussaboun had zich iets anders voorgesteld van zijn terugkeer bij ADO.

"Halverwege het jaar ben ik alsnog bij de groep gekomen, om te proberen de club te helpen. Het was een kort seizoen, eigenlijk maar een half. Dat had ik nog nooit eerder meegemaakt, maar het is nu eenmaal zo gegaan", zei Boussaboun tegen het Algemeen Dagblad. De Marokkaanse spits denkt na zijn vertrek niet aan stoppen.

"Komend seizoen wil ik graag blijven voetballen", aldus de achtvoudig Marokkaans international. "Mijn voorkeur gaat uit naar een buitenlands avontuur. Het liefst in het Midden-Oosten", besluit Boussaboun. In het verleden speelde de aanvaller al voor Al-Wakrah uit Qatar en Al-Nassr, club uit de Verenigde Arabische Emiraten.