Lady Gaga wil nooit scheiden

Redactie

Scheiden is geen optie voor Lady Gaga. Als de zangeres ooit gaat trouwen, wil ze de rest van haar leven met die man doorbrengen. De 26-jarige Gaga, die eigenlijk Stefani Germanotta heet, ziet in haar ouders en grootouders een voorbeeld.

"Mijn oma was zestig jaar getrouwd met mijn opa", vertelde Gaga in talkshow The Conversation with Amanda de Cadenet. "Mijn ouders zijn na dertig jaar nog bij elkaar. Scheiden behoort niet tot de mogelijkheden voor mij. Ik ga trouwen en dat is het. Dan zit hij aan me vast."

Gaga zag in haar jeugd dat het huwelijk van haar ouders op springen stond, maar de twee sloegen zich erdoorheen. "Ze hadden altijd ruzie. Het ging slecht met mijn moeder en met mijn vader, maar ze hebben het overleefd. En nu zijn ze heel gelukkig."

De zangeres, die onlangs naar verluidt haar relatie met acteur Taylor Kinney verbrak, zegt 'uiteindelijk' iemand te willen vinden die hetzelfde over het huwelijk denkt als zij. "We moeten samen alles kunnen overwinnen, zelfs als dat het moeilijkste is wat we ooit hebben meegemaakt."