Binnen twee weken duidelijkheid over Chivu

zoem

Cristian Chivu kan volgens zijn zaakwaarnemer een nieuw tweejarig contract tekenen bij Internazionale. De Roemeen kan echter ook rekenen op belangstelling van diverse andere clubs.

Zaakwaarnemer Victor Becali zegt dat zijn cliënt zijn verblijf in Milaan met twee jaar kan verlengen. "We hebben afgelopen week een ontmoeting gehad met Inter over een nieuw contract. Cristian kan voor twee seizoenen bijtekenen, met een optie voor nog een jaar", aldus Becali tegen Voetbal International.

"Maar we zijn ook benaderd door andere clubs. Cristian heeft aanbiedingen gekregen uit Frankrijk, Duitsland en Spanje. Mochten we geen akkoord bereiken met Inter, dan weten we waar we naar moeten kijken. We geven Inter binnen twee weken een duidelijk antwoord", vervolgt de zaakwaarnemer.

Ook Ajax zou belangstelling hebben voor de 31-jarige Roemeen, die in het verleden al uitkwam voor de Amsterdammers. "Een goed alternatief met veel ervaring op het hoogste niveau, een op-en-top prof, die Ajax altijd is blijven volgen. En wij zijn hem nooit vergeten", zei trainer Frank de Boer onlangs.