Cocu: "Nog twee keer winnen en dan afwachten"

zoem

PSV-trainer Philip Cocu weet dat zijn ploeg afhankelijk is van de concurrentie om de voorronde van de Champions League te bereiken. De coach blikt vooruit op de slotfase. Hij sprak tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met ADO Den Haag over de komende wedstrijden.

"We staan momenteel geen tweede, we moeten nog twee keer winnen en dan afwachten. De wedstrijd tegen ADO Den Haag is de volgende in een serie van vijf wedstrijden waarin we het willen neerzetten."

Daarnaast had de trainer het over de wedstrijd tegen Roda (1-3 winst). "We zijn al een tijdje een bepaalde weg aan het volgen en ik ben dan ook heel tevreden over de wedstrijd in Kerkrade. Het belangrijkste is dat we zonder heel goed te spelen na de tegengoal, geen kans meer hebben gegeven aan Roda."

"We hebben de wedstrijd neutraal gemaakt en kwamen daardoor zelf weer in de wedstrijd. Het middenveld van ons is daarin heel erg belangrijk geweest. De winst in Kerkrade is weer een stap die we gezet hebben", besluit de trainer op de officiële website van PSV.