'Ibrahimovic verruilt Milan voor Real Madrid'

Peterselieman

Het lijkt erop dat Zlatan Ibrahimovic na dit seizoen AC Milan zal gaan verlaten en terugkeert in Spanje. De Zweedse aanvaller kan volgens het Spaanse El Confidencial tekenen bij Real Madrid, de aartrivaal van FC Barcelona waarvoor hij eerder één seizoen speelde.

Volgens de Spaanse krant heeft Ibrahimovic vijf weken geleden al met Real-trainer José Mourinho gesproken. "Wil je naar Real komen? Als dat zo is, maak je gereed voor een verhuizing. Ik zal proberen te zorgen dat het lukt," zou de Portugese coach gezegd hebben.

Ibrahimovic heeft naar verluidt wel oren naar een terugkeer naar Spanje, waardoor Real al begonnen is om Ibracadabra naar Madrid te halen. De terugkeer naar Spanje zou de revanche van de Zweed moeten worden die een ongelukkige tijd in Barcelona kende. Hij haalde in zijn biografie dan ook hard uit naar de vertrekkende Barça-coach Pep Guardiola. Ibrahimovic toonde bij zijn terugkeer in Italië aan wel degelijk goed te kunnen voetballen, want in 82 duels heeft hij inmiddels 54 keer doel getroffen.