Cocu: "Concentratie weer snel opgepakt"

Frank (franklop)

Coach Philip Cocu zag PSV met 1-3 bij Roda JC Kerkrade winnen. De oefenmeester is met name tevreden dat zijn ploeg de concentratie na de tegentreffer van Roda wist te herpakken. 

"Over de hele wedstrijd gezien, moet ik gewoon tevreden zijn over hoe we vandaag gespeeld hebben. Als we misschien iets nauwkeuriger met de kansen waren omgesprongen dan was het in de rust al gebeurd. Uiteindelijk ben ik tevreden met de winst", aldus de PSV-coach na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live.

"We speelden heel goed combinatiespel, we hadden ook diepgang zonder bal en daardoor hebben we kansen gekregen. Dat is de manier waarop we de laatste wedstrijden ook moeten spelen", zo vervolgde Cocu, die vooral zijn tevredenheid uitte.

"Kritiek kunnen we ieder duel wel hebben, ik wil over de spelers vooral de positieve zaken belichten. Toch is er ook een aantal zaken dat wellicht wat beter moet, want daardoor schuilt het gevaar dat we heel onnodig punten kunnen laten liggen. Een belangrijk winstpunt is dat we na de goal van Roda de concentratie weer heel snel hebben opgepakt."