Krüzen: "We hebben onszelf tekort gedaan"

Boris (borisz)

Hendrie Krüzen, tijdelijk vervanger van Peter Bosz bij Heracles, zag zijn ploeg met 2-4 van sc Heerenveen verliezen. De coach betreurt dat Heracles te weinig kansen benutte.

"De grote winnaar is het publiek. We hebben onszelf tekort gedaan door de wijze waarop we de kansen niet hebben benut", zo luidde het heldere oordeel van Krüzen tegenover Eredivisie Live. Krüzen, die de geschorste Peter Bosz als hoofdcoach van Heracles verving, was tevreden over de inzet van zijn ploeg.

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld waarin we veel kansen hebben gehad en onszelf tekort hebben gedaan door ze niet binnen te schieten. Dat is zo'n beetje het verhaal voor heel de wedstrijd." Krüzen is ook van mening dat Heracles dit seizoen meer had kunnen scoren en meer punten had kunnen pakken dan nu het geval is. "Als onze spitsen ietwat agressiever waren geweest in de afronding voor de goal en daarbij de juiste scherpte hadden, konden we meer doelpunten maken. Dan hadden we ook wel iets hoger gestaan dan waar we nu staan."