Meijer: "Er zat meer in dan een puntje"

Frank (franklop)

Rogier Meijer was na afloop van het gelijkspel tegen FC Groningen blij met het behaalde punt, al vond de verdediger dat er meer in zat dan een remise. Voor de camera's van Eredivisie Live liet de aanvoerder van De Graafschap weten dat hij stiekem op meer hoopte dan een gelijkspel.

"Een puntje is opzich mooi, maar in de tweede helft had er misschien nog wel meer in gezeten, gezien de kansen die we gehad hebben. We komen goed terug en dat is wel positief natuurlijk", zei Meijer. "We hadden in de eerste helft heel veel moeite om druk te zetten op de bal. Tadic was samen met die linksback een probleem voor ons. Dat hadden we in de tweede helft beter onder controle en daardoor voetbalden we ook beter."

Door het gelijkspel liep De Graafschap weer een punt uit op concurrent Excelsior, terwijl de twee clubs komende woensdag elkaar ontmoeten in een rechtstreeks duel. "We staan nu twee punten voor, maar ieder punt is er wel één natuurlijk. Gelijkspelen is altijd lekkerder dan verliezen, zeker in uitwedstrijden en de manier waarop moet ons vertrouwen geven voor woensdag", besluit de verdediger.